برگزاری اولین جلسه هیات امنای مرکز نوآوری کیش با حضور دکتر مظفری
به گزارش روابط عمومی موسسه علوم و فنون کیش روز دوشنبه 16 تیرماه 1399 اولین جلسه هیات امنای مرکز نوآوری کیش در محل سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد.
این جلسه با حضور غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و رئیس هیئت امنای مرکز نوآوری کیش، سید محمدرضا مداح مشاور و مدیرکل حوزه مدیریت، مسعود توفیقی مدیرعامل موسسه علوم و فنون کیش، دبیر هیات امناء و مدیر مرکز نوآوری کیش، علی مقدس زاده معاون اقتصادی و سرمایه گذاری، داریوش سلیمی دستیار مدیرعامل در حوزه علم و فناوری، علی سلک غفاری رئیس دانشگاه صنعتی شریف پردیس بین المللی کیش، مجید علیزاده رئیس دانشگاه تهران پردیس بین المللی کیش، فرساد نوری زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خدمات و بهداشت درمانی دانشگاه تهران پردیس بین المللی کیش به عنوان اعضای هیات امنای مرکز نوآوری کیش، احسان سلیم پور رئیس دفتر موسسه علوم و فنون کیش در جزیره کیش و نوید ناصحی فر مدیر روابط عمومی موسسه علوم و فنون کیش برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر توفیقی گزارشی از عملکرد مرکز نوآوری کیش از آغاز تاکنون در خصوص اقدامات گسترده در خصوص تجهیز مرکز نوآوری کیش، استقرار شرکت های دانش بنیان، شتابدهنده ها و صندوق های نوآوری و فناوری ارائه داد. وی در این خصوص گفت: تاکنون 167 شرکت دانش بنیان درخواست استقرار در مرکز نوآوری کیش داشتهاند که پس از ارزیابی و برگزاری جلسات مصاحبه، 50 شرکت از میان آن ها پذیرفته شده اند. ایشان در ادامه خبر از استقرار شتابدهنده هوش مصنوعی دانشگاه تهران، صندوق فناوری تجهیزات پزشکی و شتابدهنده رباتهای صنعتی پس از اخذ مجوز داد.
در ادامه این نشست اعضای هیات امنای مرکز نوآوری کیش هریک، نکات مدنظر خود را در راستای تعالی مرکز نوآوری کیش ابراز داشتند. از جمله موضوعات مطروحه عبارت بودند از: تقویت هیات امناء و جلب مشارکت بخش خصوصی، تدوین آیین نامه داخلی و شرح وظایف هیات امناء، تشکیل کمیسیون تخصصی زیر مجموعه هیات امناء متشکل از اعضای هیات امناء و کارشناسان متخصصص و توجه به شهر هوشمند به عنوان یکی از موضوعات اصلی مرکز نوآوری کیش.
در ادامه دکتر مظفری ضمن ابراز خرسندی از اقدامات صورت گرفته گفت مرکز نوآوری کیش می بایست به جزیره کیش ارزش افزوده دهد و به عنوان حلقه اتصال بخش خصوصی، دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان در راستای استفاده از ظرفیت های جزیره برای کل کشور ایفای نقش نماید.ایشان در این خصوص گفت: با توجه به این که بیش از 90 درصد سرمایه گذاری ها توسط بخش خصوصی در این منطقه تحقق یافته است بنابریان بخش عمده تقاضایی که می تواند برای این شرکت ها ایجاد کند بخش خصوصی است. وی درادامه افزود موضوعاتی نظیر شهر هوشمند، اقتصاد دریا و سواحل، تفریحات دریایی، محیط زیست دریا و گردشگری دریایی همگی از موضوعات کلیدی جزیره کیش می باشند که باید در مرکز نوآوری کیش به آن ها توجه ویژه گردد. ایشان در ادامه خاطر نشان کرد خوشبختانه اقدامات اولیه در همه حوزه ها صورت گرفته و در این فرصت لازم است تا با تسریع در امور در یک ساختار منظم، پژوهشکده محیط زیست راه اندازی گردد، به صندوق پژوهش و فناوری توجه جدی شود، مجموعه استقرار و اقامت شرکت های دانش بنیان شکل گیرد و آیین نامه اجرایی، اهداف، چارچوب ها و به دنبال آن اساسنامه و آیین نامه های مرکز نوآوری کیش تدوین گردد.
در پایان این نشست، احکام انتصاب اعضای هیات امنای مرکز نوآوری کیش توسط دکتر مظفری به حاضرین اهدا شد.