برگزاری دومین جلسه شورای راهبردی شهر دانشی کیش
ضرورت تاکید بر توسعه دولت الکترونیک، پتانسیل های دریایی جزیره کیش، توسعه همکاری های علمی و پژوهشی بین المللی و گزارش رویداد معرفی مرکز نوآوری کیش اهم موضوعات مطروحه در این جلسه بود.
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزشی علوم و فنون کیش، روز شنبه 18 آبان ماه 98، دومین جلسه شورای راهبردی شهر دانشی کیش با حضور آقایان دکتر غلامحسین مظفری رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، حجتالاسلام سید محمد حسن ابوترابی امام جمعه موقت تهران، دکتر ناصر آخوندی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش، دکتر رضا فرجی دانا استاد دانشگاه تهران، دکتر حسین سالارآملی استاد دانشگاه امیرکبیر، دکتر محمود فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، دکتر مجتبی صدیقی استاد دانشگاه امیرکبیر، دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر داریوش سلیمی مدیرعامل موسسه آموزشی علوم و فنون کیش، دبیر شورا و دستیار مدیرعامل سازمان در حوزه علم و فناوری و دکتر علی معینی استاد دانشگاه تهران و مشاور پژوهش و نوآوری موسسه آموزشی علوم و فنون کیش تشکیل گردید.
اهم موارد مطروحه در این جلسه که با هدف ارائه گزارش پیشرفت کار درباره مصوبات جلسه اول و اخذ نظرات اعضای شورا تشکیل گردید به شرح زیر است:
ضرورت تاکید بسیار بر توسعه دولت الکترونیک در راستای جلوگیری از فساد اداری و ارتقای شفافیت به عنوان رکن اساسی حکمروایی خوب شهری مطرح گردید. در این خصوص عنوان شد اول آن که دولت الکترونیکی باید در بخش های مختلف به اشکال و خصوصیات مختلف ایجاد شود و پوشش کاملی از ارائه خدمات و اطلاعات را فراهم کند. دوم آن که ماهیت دولت الکترونیکی، تعامل بین دستگاهی و یکپارچگی آن را طلب میکند. این واقعیتها، نیاز به یک وفاق چه به شکل راهبردی، چه به شکل عملیاتی، چه به شکل فرابخشی و چه به شکل بخشی را ایجاب میکند.
در ادامه ضرورت به جهت پتانسیل های دریایی جزیره کیش از موارد دیگر مطروحه در این جلسه بود.
همچنین در خصوص همکاری های علمی و پژوهشی بین المللی، هدفگذاری کشورهایی مشخص جهت دعوت، مذاکره و همکاری مشترک مطرح گردید. در این راستا توجه به کشورهای آسیایی به جهت وجود زمینه های همکاری دو جانبه و همچنین بر ضرورت فعال شدن دانشگاه ها و استفاده از پتانسیل های همکاری با اروپا در خصوص مشارکت در پروژههای مختلف تاکید شد. مضافاً استفاده از پتانسیل کشورهای که رابطه تجاری بیشتری با آنها وجود دارد و تاکید بر آموزش زبان آنها جز موارد با اهمیت در این حوزه عنوان شد.
لازم به ذکر است در پایان جلسه دکتر داریوش سلیمی مدیریت مرکز نوآوری کیش، گزارشی از رویداد معرفی این مرکز به شرکت های دانش بنیان و شتابدهنده ها که در همین روز در سالن همایش های صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار گردید ارائه نمود. به گفته ایشان شرکتهای پیشرو، دانش بنیان و خلاق با ارائه درخواست خود می توانند از فضاهای کاری اختصاص یافته در 8 طبقه از این برج 11 طبقه ای استفاده نمایند. وی تصریح کرد شرکت های فعال در حوزه های فناوری های نو در حوزه دریا، گردشگری، حمل و نقل هوشمند، سلامت و مدیریت پسماند که محورهای با اهمیت در جزیره کیش می باشند در اولویت قراردارند. گفتنی است حضور شرکت های مذکور در سال اول فاقد اجاره و در سال دوم با حداقل اجاره خواهد بود و صندوق نوآوری و شکوفایی در قالب ارائه وام های مختلف از شرکت های مذکور حمایت می نماید.