مشاور رئیسجمهور: خلاقیت زبانزد ایرانیان باید تبدیل به ارزشافزوده برای کشور شود
مشاور رئیسجمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، بر تبدیل علم و خلاقیت ایرانی به ارزشافزوده تاکید کرد و گفت: با تقویت این توانمندی دیگر شاهد فرار مغزها و نگران بیکاری نخبگان نخواهیم بود.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی علوم و فنون کیش، سعید محمد در بازدید از مرکز نوآوری کیش با همراهی مدیرعامل و معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به همکار بودن بانیان شرکتهای دانشبنیان، از پیشرفتی که در حال وقوع هست ابراز خرسندی کرد و اظهار داشت: علم و خلاقیت ایرانی که در تمام دنیا زبانزد هست باید تبدیل به ارزشافزوده شود و اتفاقا کشور ما دقیقا در همین نقطه لنگ میزند.
وی با اشاره به ارزش افزوده خارج از ایران، تصریح کرد: این توانمندی با بازاریابی، صنعتیسازی و شناسایی بازار ایجاد شده است و مشابه آن توسط متخصصان ایران مهیا و بومی شده است و چنانچه به این سرفصلها اهمیت داده شود دیگر شاهد فرار مغزها و نگران بیکاری نخبگان نخواهیم بود.
مشاور رییس جمهور، با ابراز رضایت از خدمات ارائهشده در این حوزه در کیش و دیگر مناطق تاکید کرد: دبیرخانه مناطق آزاد کشور از این مسیر حمایت میکند و هر موضوعی هم که در ید قدرت دبیرخانه نباشد، مطرح و برنامهریزی خواهد شد.
مدیرعامل موسسه علوموفنون کیش و مدیر مرکز نوآوری کیش در ابتدای این نشست با اشاره به افتتاح این مرکز در شهریور99 اظهار کرد: این ملک بعد از سالها متروکه بودن، با مشارکت سازمان منطقه آزاد کیش و تهاتر با صندوق بازنشستگی در خدمت خانواده متخصص ِشرکتهای دانشبنیان است.
مسعود توفیقی به فضای دیگری علاوه بر این برج یازده طبقه اشاره کرد و گفت: صنایع خلاق و فرهنگی در آن ساختمان که بنابود کاربری فرهنگسرا داشته باشد در قالب 40 دفتر برای شرکتهای خلاق، یک استودیوی تولید محتوا و 12 کلاس آموزشی مستقر شده است.
توفیقی همچنین موسسه علوم و فنون کیش را با 32سال سابقه، کاملا وابسته به سازمان عنوان کرد و گفت: این موسسه علاوه بر رویکرد آموزشی خود، ماموریت مرکز نوآوری را نیز انجام میدهد.
وی از قرارداد و استقرار 57 شرکت دانشبنیان در این مرکز خبر داد و افزود: دو شتابدهنده و 9 استارتاپ نیز به همراه دو دانشگاه "صنعتی امیرکبیر" و "علم و صنعت"، 15 شرکت خلاق، در این مرکز فعال هستند.
مدیرعامل موسسه علوموفنون کیش و مدیر مرکز نوآوری کیش تاکید کرد: یک صندوق پژوهش و فناوری به عنوان یکی از صندوقهای "بی سی" با مجوز از صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، که پیگیریهای دبیرخانه را جهت فعالیت خود نیازمند است.
توفیقی بیشترین تمرکز این مرکز را بالا بردن تقاضا برای محصولات دانشبنیان عنوان کرد و گفت: "اقتصاد دریامحور و توسعه اقتصاد سواحل و جزایر کشور مانند تفریحات دریایی و محیط زیستدریایی" از محورهای فعالیت و اهداف مرکز نوآوری کیش هستند که با همکاری هیئت امنا، سازمان منطقه آزاد کیش، دانشگاهها و بخش خصوصی، هوشمندسازی و ساماندهی سواحل در دستور کار این مجموعه قرار گرفته است.
مشاور رئیسجمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی کشور، با حضور در مرکز نوآوری کیش با فعالان تعدادی از شرکتهای دانشبنیان و استارتآپهای مستقر در این مرکز دیدار کرد و در مورد ایدههای علمی و خلاقانه آنان به گفتوگو نشست.